av MB Blom · 2006 — En sammanhängande rektorsperiod om nio år i universitetets långa historia skall beskrivas och sammanfattas. I berättelsen om Uppsala universitet utgör.

6708

universiteti “aleksander moisiu” durres fakulteti shkencave politike – juridike departamenti administrimit publik master shkencor ne “politika dhe administrim” tema: reflektimi i rekomandimeve te be ne statusin e

Agricultural University of Tirana Bachelor's degree Business Aleksandër Moisiu University: | | |Aleksandër Moisiu University of Durrës| | | | World Heritage Encyclopedia, the aggregation of the largest online Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës. 17,143 likes · 212 talking about this · 343 were here. Faqja Zyrtare në Facebook e Universitetit "Aleksandër Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës. 17,148 likes · 341 talking about this · 343 were here. Faqja Zyrtare në Facebook e Universitetit "Aleksandër Founded in 2005, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Aleksandër Moisiu University of Durrës) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Durrës (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Durres.

Master universiteti aleksander moisiu

  1. Formula student spain
  2. Var finns de lokala trafikföreskrifterna
  3. Fatta matte mattias ribbing
  4. Niklas karlsson säter
  5. Social responsivitet johan asplund
  6. Skaffa finskt personnummer
  7. Stimulus package 3
  8. Csn maxbelopp utlandsstudier
  9. Frank herbert bibliography

Join to Connect University Aleksandër Moisiu - Durrës Applied Computer Science. 2020 - 2022. Founded in 2005, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Aleksandër Moisiu University of Durrës) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Durrës (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Durres. This institution also has a branch campus in Peshkopi. I would highly recommend this university to other students. The course was exactly as I expected, even better. It had a great teaching system, the staff was very qualified and helped me a lot in achieving my goals.

Programi Erasmus+ më lejon të diplomohem nga të dy universitetet, gjë për të cilën kam besim se do të jetë “çelësi i artë” për shumë mundësi të reja për karrierën time të ardhshme.

pËr studentË tË nivelit tË parË dhe tË dytË tË studimeve (bachelor dhe master). Në kuadër të programit Erasmus+, komponenti International Credit Mobility, i nënshkruar mes Universitetit të Rigës në Letoni dhe Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës për periudhën 2014-2023, hapet thirrja për aplikime të studentëve, në Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës "Aleksandër Moisiu" University, Durres Licensing Document: VKM Nr. 801, datë 20.12.2005 Master of Science Shkenca "Aleksandër Moisiu" University, Durres Licensing Document: VKM Nr. 801, datë 20.12.2005 Category: University Type: Public Status: Active Add Aleksandër Moisiu University of Durrës (Albanian: Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës; initialism: UAMD), also Aleksandër Moisiu University or University of Durrës, is the newest public academic institution of the Republic of Albania.

Universiteti Aleksander Moisiu, Psychology, Faculty Member Psychology ( Master degree), Administering Social and Community Projects, Volunteer Services 

2020 - 2022. Aleksander Moisiu Histori studente. 2019 - Student at Aleksander Moisiu. Universiteti Aleksander Moisiu Durres Master - Applied Computer Science Computer Science. 2019 - 2020.

CEO/Owner at Iconic Master Builders Inc. Feb 2, 2021 Albania > Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës web ranking & review including accreditation, study areas, degree levels, tuition range,  UNIVERSITETI “ALEKSANDËR MOISIU” DURRËS. R E K T O R I. Adresa: Lagja Nr.1, Rr “Taulantia”, Durrës, Tel: +355 52 39161, www.uamd.edu.al,. Kriteret e  Universiteti Aleksander Moisiu, Psychology, Faculty Member Psychology ( Master degree), Administering Social and Community Projects, Volunteer Services  Founded in 2006, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Aleksandë Moisiu or foundation degrees), bachelor degrees, master degrees, doctorate degrees in  Name of University is Aleksand Moisiu University of Durrs or Aleksandër Moisiu University - Choose Moisiu University of Durrës or University of Durrës ( Albanian: Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës; Bachelor (11); Ma Aleksandër Moisiu University of Durrës (Albanian: Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës; initialism: UAMD), also Aleksandër Moisiu University or University of  Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës (Anglisht: Aleksandër Moisiu University of e studimit të DND (Diplomë e Nivelit të Dytë), (MNP) Master i Nivelit të Parë,  UNIVERSITETI ALEKSANDER MOISIU, UAMD FAKULTETI: Shkenca Politike Juridike MASTER PROFESIONAL: Administrim-publik VITI AKADEMIK : TEME  Mar 29, 2017 Aleksander Moisiu University of Durres.
Metallisk malm

Coordinates; Members; Corrections. Location:  Universiteti "Aleksandër Moisiu" Listat e studentëve të viteve të dyta dhe të treta, si dhe studentëve të programeve Master, do të publikohen sapo të dërgohen  Universiteti "Aleksandër Moisiu" · 26 november 2020. Asnjëherë nuk do të shërohet plotësisht dhimbja shpirtërore për humbjet që patëm nga tërmeti i 26 nëntorit  studentet e Departamentit Mjekesi -Universiteti "Aleksander Moisiu Durres" har Kan vara en bild av text där det står ”MASTER ITALIAN NE IMPLANTOLOGJI-  I am originally from Shkodra, Albania and I completed my Master studies in Universiteti Politeknik i Tiranës Dr. Universiteti “Aleksander Moisiu”Durres. Universiteti i Arteve institutioner: Tirana State Conservatory, Higher School of Fine Arts och High School for Actors "Aleksander Moisiu".

2019 - Student at Aleksander Moisiu.
Göteborg turism platser
Të enjten, më datë 1 prill, Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) mirëpriti Ambasadorin e Delegacionit të BE-së në Tiranë, Lexo më Shumë Ditët e Informimit të Maturantëve

Student at aleksander moisiu durres Albania. Daniel Borakaj. Daniel Borakaj -- Albania. Arsejda Gjyli. Arsejda Gjyli Strong engineering professional with a Bachelor's and Master degree focused in Computer Science from Alexander Moisiu Durres. Activity Universiteti Aleksander Moisiu Durres Master - Applied Computer Science Computer Science. 2019 - 2020.